RAINDROP REFLEXMASSAGEWat is het?

De Raindrop Technique® is een revolutionaire behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van massagetechnieken en essentiële oliën die op de reflexpunten van de ruggengraat op de voeten en op de ruggengraat zelf worden aangebracht. Het is een zachte en tegelijk bijzonder krachtige manier om fysieke, mentale, spirituele en emotionele balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt.
Het helpt de energiecentra in je lichaam goed af te stemmen en ze te openen als ze geblokkeerd zijn. Het kan heilzaam werken bij een groot aantal fysieke klachten, van rugproblemen tot griep, verkoudheid, infecties en pijn. De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid- en welzijn bevorderend.

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen. Ontvangers kunnen vermoeidheid ervaren, meer energie, emotionele release, of andere effecten op korte termijn. De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.
Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld passen wij o.a. vitaflex toe die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen. Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De behandeling heeft een lang werkend ontspannend effect.

De behandeling heeft positief effect op:


• Pijnlijke spieren, verlicht stijfheid, vermindert rugpijn
• Creëren van balans voor lichaam en geest.
• Vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram